Thursday, March 15, 2012

Terukir Di Bintang

First tyme denga lagu ni da suke, tak tau laaaa korang cane lak kan?? mesti suke jugak niii~~ sebab lagu ni simple je, tapi layan ..

Lirik Lagu Terukir Di Bintang - Yuna

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu 
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba 
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

c/o
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

 

sweet kan lagu ni ..ni yang tetibe rase nak buat movie maker gune lagu ni ..eeeiyarrhh akan di usehekan :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...