Wednesday, June 20, 2012

Hobi baru Adriana

Selamat pagi ..

Adriana tengah lene, mari bertenet jap.  Mase nak stat tulis n3 arini, rase blank jap.  Ntah nape ntah, rindu kat Adriana kot.  hehe jom intai die jap.

Erm tengah nyot nyot rupenye.  Ni ler perangai terbaru Adriana ni, kalo boring2 atau ngantok2, die stat la operasi menghisap ibu jari die, pastu lene.  Kadang2 bukan masuk ibu jari je, kelime2 jari seme nak dimasukkan dalam mulut tu.  Hyee sukati la anak bijak ma nie ..Jangan Adriana masukkan jari kaki dalam mulut udah.

Abah Adriana nak belikan Adriana puting pacifier, ermm kene fikir banyak kali dulu ni ..Ape yang aku denga kalo pakai pacifier ni leh mengganggu pertumbuhan gigi baby ..huhu tapi kalo dikira tahap kebersihan lak, pacifier lagi senang nak control berbanding biarkan baby isap jari sendiri.  pepon, wait n see je laaa ..wat keputusan nnt mengikut keadaan ..

Eh tengok bawah ni ..manisnye Adriana ..sebijik cam muke abah die ..

Adriana yang lebih mirip muke Fariq - aku jeles
Aku tengah ngandung 6 bulan - 2011


Gambar kawen kitorang - 2010











Adriana sayang abah, abah pon sayang Adriana ..Ma pon same laaa, sayang Adriana, sayag ma gak k ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...