Saturday, June 23, 2012

My Bakery World di Saujana Utama

Pelaburan pertama di My Bakery World

hoiyoyo ..kedai jual barangan buat roti ngan kek da ade kat Saujana Utama.  Lepas aku da keje balik kang, aku da tau nak abiskan duit ke mane da  ..hehe

Mase beli sarapan pagi tadi, aku jalan2 keliling Saujana Utama jap, almaklum laa, da lame gile kot aku tak berpeluang nak jalan2 lihat dunie.  Adriana tinggal jap dengan Abah k, Ma nak gi jenjalan.

Mase tengah sentimental (atau sakit mental :D) bawak krete pagi tadi, tibe2 mataku terpana melihat kedai My Bakery World.  Wah best best,  dulu kat Saujana Utama ni ade jugak kedai jual barang bakery, tapi da tutup da, sebab owner tu kate tak dapat sambutan.  Memang laaa x dapat sambutan, name je jual barang bakery, tapi baking powder, coklat masakan pon x de ..Tuuiiihh ..

My Bakery World ni best ar, macam2 ade walopon barang die x sebanyak kat Bagus.  Tengok harge barang die pon ok, x mahal.  Harap2 lame2 kat Saujana Utama ni ye ..I love My Saujana Utama.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...