Friday, June 15, 2012

Selamat Hari Jumaat

Ape menu makan tengahari anda?  Harini kite makan bihun sup simple dengan air oren je.  Malam kang kite masak lain lak untuk kite ngan Fariq berdinner :D ..  

Bihun Sup Simple (BSS)

Air Oren

Ermmm tak sangke da hari Jumaat da, ingatkan baru hari Rabu.  Nampaknye interview yang aku pegi minggu lepas x berjaye la kot, diam je ..huhu tapi kalo dapat keje pon, mesti rase cedih nak tinggalkan Adriana.  Adriana pon cam tau2 je aku aktif mencari keje skang ni, asik meragam je.  kesian.

Semalam memang Adriana ni da start mencabar kesabaran ma ngan abah die.  Satu hari tido setido tidonye, tup tup kol 1pagi die bangun, pastu merengek, menangis.  Addooiii ..da suwe susu, da sapu minyak telon, da check pampers, da tukar pampers, da bukak barut, da pasang aircond, da didokong, da didodoi, tapi menangis gak lagi.  Menangis sikit2 tak pe, ni menangis sampai nak keluar anak tekak, kuat giler, agak nye sampai ke planet pluto leh denga suare Adriana ni ..Penat ma ngan Abah pujuk Adriana ni ..dalam kol 4 gitu Adriana diam da, tapi merengek2 ar sket dan tak mo diletak.  huhu sebaik ma x keje tau, leh la nak layan awak.  Tapi sian kat abah, mane nak layan EURO12, mane nak layan Adriana ag ..Baby baru baik demam memang camtu kot~~

Esoknye, jiran selang 2 buah rumah tanye Adriana sehat ke?  Hehehehe mesti die denga suare Adriana menjerit semalam hehe ..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...