Friday, July 6, 2012

Adriana Tersedu sedu

Adriana ni da 3 bulan lebih dah ..yeay yeay anak ma da besar da ..makin chumelzz lak ..tapi nape  masih tersedu2 ? baby ni tersedu2 sampai biler ea? ..sian plak tengoknye, aku kesian sebab kalo aku tersedu2, pastu mesti sakit kepale ..kalo baby sakit pale jugak x? huhu


Kalo Adriana tersedu2, aku koyakkan sikit tisu, aku basahkan pastu letakkan kat dahi die ..basahkan tu x kesahlah gune air paip ke, air liur ke, asalkan basah udah ler ..aku tau petue ni dari famili belah mak aku ..memang berkesan ..tapi aku rase fariq macam kureng percaye kot dengan petua tu, tapi lantak ar, aku yang jage adriana, sukati aku la nak wat camno ..Ben Ashaari tu pon wat gitu jugok kek anak dio si Qhallif tu ..lihat sini ..

'tapi fariq tu bapak dio ..huhuhu'

aku ingat lagi mase aku skola rendah, aku tersedu2 ..pastu aku amik tisu, aku basahkan gune air liur aku, aku letak kat dahi aku ..pastu aku kene gelak dengan kakak2 aku ..huhu care tu hanye berkesan untuk baby je k ..untuk orang dewase, kalo tersedu2 ikut care kat sini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...