Wednesday, July 4, 2012

aduhh meroti lagi ..

meroti lagi aku pagi ni ..orang kate dah kemaruk agaknye ..kalo kemaruk nak berlaki, leh ku kawenkan ..kalo da kemaruk meroti, tak dapek nak di tolong ea ...best nye membuat roti ni ialah boleh makan roti panas2 ..best2 ..sblm ni mmg tak konfiden nak buat roti, tapi bile da cube skali, haha jadi cam aku laaa, kemaruk buat roti .. :)

basic bread

pagi ni aku buat original @ basic bread ..gune tepung gandum, yis, air and pinch of salt je ..pendapat aku ar, aku tak brape suke sangat kot sebab tak gebu ..aku lagi suke kalo pakai high protein flour ..ataupon kalo nak gune tepung gandum gak, letak ler bread softener ngan bread improver sket ..












sebaik aku buat 2 ketul je, yg satu aku makan dengan daging beger, lagi 1 aku wat kudap2an cicah dengan air susu, makan depan tv ..ermm kalo dapat cicah dengan kari mesti lagi sedap ...huhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...