Sunday, July 15, 2012

Custard Tea Cake

wahh sudah petang ni, harini aku ade buat kek, Custard Tea Cake ..yang mendorong aku buat kek ni lepas aku view blog teratak impian, love2cook-malaysia, dengan tiffinbiru.  Nampak sedap dan dorang kate sedap dan saaaangat sedap.  :D  Original resepi lak daripada Nigella.  Tapi aku rase cam tak jadi je Custard Tea Cake aku ni, sebab kek tu tak lembut pon, rapuh ..Tapi boleh rase sedap laaa mase kek tu da masuk dalam mulut aku ..hehe custard kan?? sedap la ..


aku gune acuan size 18cm, tu pon meleper gak lagi kek tu ..lenkali kalo nak buat lagi aku gune muffin tin je ar, biar nampak tinggi sket ..tapi, leper leper pon, 2 slices gak aku makan ..hehe abis diet aku ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...