Saturday, July 14, 2012

Itu Spaghetti Carbonara ke?

tadaaa ..resepi hari ini ialah Spaghetti Carbonara orang beranak satu ..

haha memang simple gile resepi ni ..memula rebus spaghetti sampai lembut, kemudian toskan.  Kuah die lak, masukkan Campbell Mushroom Soup Classic dalam periuk, masukkan air same nisbah dengan Mushroom Soup tadi.  Kacau sampai tak berketul.  Pastu masukkan spaghetti yang da ditos tadi.  Tabur sikit lada hitam.  Siap dimakan.

Kalo kat rumah tu ade minyak zaitun, keju parmesan dan daun ketumbar, letak ler sikit for the final touch ...

Bende macam ni pon nak masuk dalam entri ke? hahahaha haruslah ..simple maaaa resepi ni, sesuai untuk orang yang terkejar2 mase.  Mase tu kan emas.  :D  berharge ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...