Tuesday, July 17, 2012

Lisa Surihani di Episod 11 Oh My English

Baru lepas tengok iklan OME, OMG untuk OME episod 11 minggu ni ade artis jemputan lah.  Lisa Surihani muncul sebagai penampilan khas.  Jangan lupe tengok tau Ahad ni, 22 Julai 2012, jam 10 malam di TVIQ.

Sebenarnye mase the making of OME lagi memang aku dah tau ade special appearance dr Lisa, tapi cume tak tau episod ke berape je ..nanti Ma teman Adriana tengok Oh My English minggu ni k ..abah pon rasenye nak teman Adriana tengok Lisa tu ..hehe


ok jangan lupe tengok tau, untuk lebih info leh klik www.ohmyenglish.com.my.

Ingin tampil selesa dan bergaya, klik SINI.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...