Wednesday, August 8, 2012

Adriana vs Nuha


 

Ini Nuha Fariha, sepupu Adriana.  Nuha ni tua sebulan 5 hari dari Adriana.  Walopon sepupu, tapi dorang ni totally kontras.  Tak de yang same langsung.  Nuha kurus, Adriana gedebobs semangatnye.  Rambut Nuha ciput, rambut Adriana punye laa lebat selebat lebatnye.  Nuha cepat tegak kepale, Adriana ni da 4 bulan baru  nak tegak kepale.  Hidung Nuha kecik (ntah boleh bernafas ke idak tu, kecik bena lobang idong nye :) jgn mara kaka), hidung Adriana besar sikit dari Nuha.  Tapi ade 1 je persamaan, due due tak de gigi ...ahhahhahaha

Nuha dengan Adriana ni tak leh letak sebelah menyebelah, kalo tak salah sorang musti nangis ..













Kalo bukan Nuha yang nangis, mesti Adriana yang nangis.  Tak tau laa nape ..

Jom tengok gelagat Adriana dengan Nuha ni same same k ..



Adrina tengah baring baring santai tetibe Nuha datang.  Nak baring same la tu?? 'tepi sikit Nuha, kite tengah nak rehat2 ni' kate Adriana sambil cuit hidung Nuha yang kecik tu .


'eeeeii tepi sikit laa Nuha, awak himpit tangan kite, sakit laaaaa ..kite pukul awak kang? ...' uisshh garang tol Adriana ni ..



Nuha wat bodo jer, tangan pon die tak alih ..citttt ..yang Adriana tengok tengok Ma die, nak mintak tolong la tu??? hehe






Nuha wat muke pelik bile Adriana menangis ..ermmm da buat anak Ma sampai nangis, buat buat tak tau je kan?? biase Nuha ni ...mane umi Nuha ni????



Korangkan sepupu, main laaa elok elok cayang ..jangan sombong2 ..jangan nangis2 ..k?  yang Adriana ni pon satu, tadi kemain lagi garangnye, pastu die plak yang nangis ..hyeee~

2 comments:

  1. sebab takleh letak sebelah menyebelah la satu depan tv, satu ruang tamu depan.. adeh.. duduk same2 berkelahi je kejenye.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. kalo ade button like, mesti kak juju like comment kaka tu ..hehe comel laaa deme ni ...gugu gaga

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...