Friday, September 28, 2012

Budget 2013 in mood



Adriana khusyuk betol tengok bajet 2013 ni ..orang panggil name die pon, buat derk je, leke btol tengok tv ..haiii anak Ma ni, ntah apelaaa yang Adriana harap untuk Bajet 2013 ni ..hik hik ..




















Tengok, baju Adriana same kaler laaa dengan DS Najib .. :D  hijau terang gitu ..menyerlah btol ..

Layan, layan jugak bajet 2013 tu ..tapi jangan lupe sembahyang asar plak ..hehe kalo takut tertinggal info, esok beli ler surat khabar ..beli pagi2, kalo da tengahari baru nak carik paper, dapat Sinar Harian je laaa ..hihi atau nak carik teks ucapan?? tengok bawah ni ..

Teks Ucapan Bajet 2013 boleh diperolehi oleh orang ramai pada 28 September 2012 jam 5.30 petang di Lobi, Blok Tengah, Kementerian Kewangan, Presint 2, Putrajaya.

Teks Ucapan Bajet 2013 dan Lampiran boleh dimuat turun melalui Laman Rasmi Bajet 2013 www.treasury.gov.my pada jam 6.00 petang. Teks ini juga boleh dimuat turun melalui laman web agensi-agensi Kementerian Kewangan seperti berikut:

Jabatan Kastam Di Raja Malaysia
www.customs.gov.my
Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia
www.hasil.gov.my
 
Suruhanjaya Sekuriti Malaysia
www.sc.com.my
Bank Negara Malaysia
www.bnm.gov.my


Harap2 banyak laaa insentif yang rakyat jelate ni dapat kan??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...