Thursday, September 20, 2012

Seme bende Adriana nak masuk dalam mulut kan???



Haaaa tengok tu Adriana ni skang seme bende nak dimasukkan dalam mulut ..sedap sangat kot remote dengan henset abah tu agaknye ..huhu tapi bende yang paling die suke masukkan dalam mulut ialah surat khabar ..tak boleh nampak orang bace paper, mesti nak datang dekat, nak bace same ..sambil bace, makan skali paper tu, hehe barulah bijak bestari nanti ..huhu ..


selain tu, pantang tengok Ma die hilang dari pandangan ..mesti nak gi carik kat dapur ..hyeeee ~~ abis berkilat laaa rumah Ma kene mop dengan Adriana ni .. :D eeiii geramnye tengok Adriana ni, rase nak makan pipi tu ..aummm ..

Nak cantik x? klik SINI 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...