Tuesday, October 23, 2012

Panjat, panjat tinggi lagi Adriana ....



Satu labah-labah
Cuba panjat perigi
Bila hujan turun
Labah cepat lari
Terbit matahari
Hujan tiada lagi
Labah-labah panjat sekali lagi ...
 
Adriana da pandai panjat panjat dah ..die panjat sane, panjat sini ..kebolehan memanjat ni start 3 minggu lepas, mase kat rumah mak mertue aku ..nak dipanjatnye tangge rumah opah ..pastu opah nampak, opah cakap, 'amboi awak ni Adriana, duduk pon tak boleh lagi da nak panjat tangge' ..hahaha good Adriana, sape soh panjat2 tangge tu, kan da kene .. :D

 
Rumah aku kat Sg Buloh ni rumah teres setingkat, mane ade tangge nak panjat panjat ..jadi dicubenye panjat sofa, mane nak dapat panjat sofa, sofa kan tinggi ..pastu da cube cube panjat tak boleh, jadi die jalan jalan je gune sofa sebagai pemegang ..(ermm btol ke ayat aku ni) hehe


Da penat berdiri, nak duduk balik tak reti ..hahahaha kelakar la lu ni Adriana ...tu laaa sebabnye aku letak tilam kat depan sofa tu, jadi kalo die penat berdiri, die leh terus jatuhkan badan kat tilam ..tak laaa jatuh terhempas kat lantai (disamping jadikan sebagai tempat landing Adriana, leh laaaa aku tumpang sekaki kikiki) ..abah Adriana ni tak boleh nampak Adriana lebam2 sebab jatuh atau kene gigit nyamuk, sayang anak sangat ..tapi kalo die buat sampai tersembam muke Adriana kat lantai, x pe lak ..huhu

Meh sini kite cayang Adriana yang masyam ni skettt ..mmmuuahh sweet laaa awak ni Adriana :D


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...