Wednesday, October 3, 2012

Tomyam dan interview lagi


haha interview lagi ..asik asik gi interview je, dapat nye idak jugak keje nye tu ..huhu aku yang demand tinggi ke atau aku tak memenuhi expectation dorang huhu ..kali ni interview dekat company international, majoriti staff seme melayu, bos HR je cine, dan aku harap aku dapat keje kat company yang aku baru gi interview ni lah, amiiin ..

balik dari interview tadi, singgah KFC jap, beli lunch untuk Fariq, sian sebab terpakse amik half day nak jage Adriana sementare aku g interview ..untuk aku, aku beli set KFC Zinger Double Down, RM10.50, sedap tol, it's meat, meat, cheese and meat ..untuk Fariq aku beli set  Zinger Burger, feveret die tu ..kenyang dowh, sampai ke malam kenyang nye ....haaa ngko, tengah2 tak de keje pon ade hati gak berKFC bagai ..

Oleh sebab da kekenyangan sangat, malam tadi aku ngan Fariq pon maleh ar nak makan nasi ..tapi nak makan something yang pedas, masam, penuh khasiat hehehehe maka terhasillah tomyam sayur ni ..

mase aku masak , aku ingat aku masak terlebih, tapi haaa seperiuk tu kami berdua habiskan ..Fariq kate tak sedap, tapi die yang makan bergelen gelen .. :D


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...