Saturday, November 3, 2012

24/7 Rainy Day


Sekarang 24 jam laaa hujan ..baju 3 hari dok kat ampaian tak kering kering ..bile nampak matahari aku keluarkan ampaian, baju tak sempat nak kering betul lagi, hujan da bertimpe timpe, aku masuuuuk kan ampaian tu dalam cover porch balik ..macam tu laa sejak akhir akhir ni ..padehal baju dalam washing machine da menunggu giliran nak dijemurkan tu .. :(

Itulah satu daripada due cerita tak best pasal musim hujan ni ..Cerita tak best mengenai musim tengkujoh (bukan tengku mahkota johor ye) yang kedue ialah, muncul pulak taufan sandy yang mengorbankan berpuluh puluh manusia kat US tu.  Sian dorang kehilangan orang tersayang, tempat tinggal, bekalan letrik terputus, bekalan minyak petrol berkurangan, sumber makanan pon terhad, memang ekonomi dorang lumpuh ler, tengok laaa nanti Mesia pon effect gak dari kelumpuhan ekonomi dorang tu, ermm mungkin tak? ..media dorang kate semenye akan kembali normal pada Isnin nanti ..ermm sempat ke? heheh

Haaa mase musim musim hujan ni, sejuk je rase, yang paling best ialah duduk atas sofa depan TV sambil tengok movie, sambil berselimut dengan Adriana sambil minum Milo panas dan makan makanan yang hotzz dan deep fried, selalunye aku goreng kentang goreng ler atau cocktail jenama farmbest ..

 tapi kalau datang rajin, atau rase cam boring sangat kat rumah, aku kuar ar beli pisang goreng kat area umah aku ni :D ..5 singgit ..sedap, rangup tapi kecik hehhehehe ..


Adriana lak aku buatkan susu special S26 8oz, ku biarkan die pegang botol tu sendiri ..hehehe

Nasib baik anak Ma da besarkan? da pandai jage diri sendiri ..tapi kuat nangis laa plak ..huhu klik SINI dan SINI.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...