Saturday, November 10, 2012

Aku Seorang Beginner

Assalamualaikum semua ..ape kabor? mesti masing masing tengah blur lagi pas tengok Anugerah Skrin yang ntah pape ntah tu kan? ..haiyooo ..

Bukan pasal Anugerah Skrin yang aku nak citekan ni, tapi .....

Kalo korang pembaca setia blog aku, mesti korang perasan ape da jadi dengan wajah blog aku ..mungkin tak berape nak ketara sangat perubahannye ..tapi perubahan yang kecik tu membawa impact yang besar kepada traffic aku ..almaklum laaa, baru belajar kan? sikit sikit laaa ..slow slow cam Gary the Snail ..nampak slow, tapi sangat berisi ..eh ape aku melalut ni ..



Insyaallah, ilmu yang sedikit tu nanti akan aku share jugak dalam segmen tutorial blog aku ni ..cheewaaah da pandai sangat ke sampai nak bukak segmen tutorial ni ..ermmm tak lah, aku tak pandai, cuma aku nak kongsi pengetahuan tak seberapa aku ni kepada seramai yang boleh ..supaya lebih ramai orang berblog, berkongsi pengalaman dan pendapat yag dapat memberi manfaat kepada semua ..lagipon, lagi ramai kan lebih meriah ..kan kan kan????

Oleh itu, sayangilah dan supportlah aku ..Siapalah aku tanpa korang sebagai pembaca dan mungkin juga pengkritik.  Aku mengalu alukan komen anda semua :D ..



Salam sayang

ss


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...