Thursday, November 1, 2012

Asik asik nangis je ..


Asik menangis je, tak mo kat orang, nak berkepit je dengan Ma die ..ni pon baru nak berjinak2 dengan abah die, sejak abah die da rajin nak main main dengan Adriana ni, kalo tak, harammm, dicarik jugak Ma die ni ..tak jadi keje aku ni ha ..sabo je la ...ni kite upload gambar awak kat sini, biar semorang tengok muke burok awak tengah menangis ..huh

Dengan Atok n Aki, baru tunjuk muke, Adriana da cebik cebik cam nak nangis ..dengan opah, pon nangis jugak ..dengan wan, kadang kadang nangis kadang kadang tak nangis ..dengan kak jaja, kak jiji n shadiah, Adriana diam, sebab muke deme nak same dengan muke aku kot ..dengan mak dede tak tau lagi, tak pernah cube soh mak dede pegang ..nanti ar, balik kang soh mak dede pegang dengan jampi skali, bior Adriana ni jadi budak baik .. :D

Aku pernah hantar Adriana ke nursery tau, 3 jam je, kali kedue nak anta Adriana ke nursery yang same, orang nursery tu da tak mo amik Adriana da, macam macam alasan die bagi ..padehal tak tahan dengan Adriana yang asik menangis je, kaco budak2 lain nak tido ..hyeee ni ler bahane kalo da dimanjekan sangat ..sabo sabo, udahnye Fariq tak bagi aku gi mane mane interview dah, dok umah je jage Adriana ..tak pe laaa, at least Ma boleh tengok Adriana membesar depan mate kan? cayang anak Ma ..mmuuah kekekekeke ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...