Monday, November 12, 2012

Churp Churp

Amende Churp Churp tu?  macam nak mintak take a break je. 

Sebenarnye Churp - Churp ni merupakan iklan secara online.  Bukan saje melalui blog , tetapi juga boleh juga diiklankan melalui facebook dan juga twitter.  Maknenye, walaupon anda bukanlah seorang blogger, anda juga dapat menjana pendapatan melalui iklan atau campaign yang anda sendiri pilih di Churp Churp kedalam laman sosial anda tu.

Konsep churp churp ni ialah, kalau korang dapat attract unique klik atau pembaca korang beli atau berurusan dengan iklan atau campaign yang korang promote tu, earning korang akan naiklah.  Jadi korang kene rajin promote dekat blog atau laman sosial korang tu.  Sape rajin promote, pandai attract orang, haaaa naiklah earning korang.  

Kenape nak naikkan earning? Sebab itulah income korang, boleh cashout tau.  Kalau dekat Churp Churp ni, earning RM50 pon da boleh cashout, tapi nanti die caj RM1 untuk caj pemprosesan kot.  

Kalau korang berminat nak berchurping dan mendaftar sebagai pengguna Churp Churp, tak payah keluar satu sen pon.  Ape yang korang perlu buat ialah sign up kat SINI dan masukkan detail korang je.  Nama, alamat dan No IC kene betul ye, supaya tak ade masaalah mase Churp Churp nak keluarkan cheque korang nanti.  Tak yah takut nak letak detail, sebab kesemua maklumat peribadi anda adalah 'kopidese' atau orang british kate confidential.    :D  



Jadi kepada kawan kawan blogger dan pembaca yang budiman, kalau ade blogger promote ape ape campaign, korang support laaa dengan klik mana mana yang blogger soh klik.  Sebab itulah punca pendapatan kami.  Huhuhu  

Aku kalau gi blogwalking pon, aku mesti akan tolong klik kan mane mane campaign yang blogger lain promote, jadi aku harap blogger yang datang singgah kat blog aku pon akan buat perkara yang same laa ea.  Hihihi

Macamane nak iklankan iklan atau campaign Churp Churp?  Kite tunggu entry yang seterusnya k :) ..Sebab korang kene Sign Up Churp Churp dulu.  

Sign Up kat SINI k.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...