Wednesday, November 14, 2012

Shoe Under Organizer

Aku percaye yang girls kat luar sane mesti ade lotzzz of shoes.  Leh potong jari ar kalo orang perempuan ni ade sepasang je kasut.  Tak percaye langsung.  Hihihi

Kalo bukan jenama mahal pon, mesti ade Sundace sepasang, Vincci sepasang, Nose sepasang.  Btol??? Lagi lagi kalau anda adalah seorang yang bekerjaya.  Tiap-tiap bulan mesti nak beli 2 3 pasang kasut kan?


Bile da banyak banyak kasut tu, masaalah utamanye ialah tempat simpanan kasut u allz tu.  Mane kasut yang ade dalam kotak lagi tu, boleh laa simpan bawah katil atau simpan dalam store kan? Ni kasut yang berpakai ni, tak tau mane nak simpan.  Udahnye, anda perosokkan kat tepi pintu masuk rumah anda.  Ishk ishk.  Yang student tu, haaa berduyun duyun laaa kasut berjenama kat bawah katil anda anda tu seme.  Saye faham,  Saye pon pernah bergelar student gak dulu.  huhu



Dengan Shoe Under Organizer ni, semua masaalah ruang simpanan kasut anda akan selesai.  Setiap organizer menyimpan 12 pasang kasut, dengan penutup yang lutsinar membolehkan anda melihat dimana kasut yang anda disimpan.  Pahtu, leh laaa simpan bawah katil ker, atas almari ker.  Sangat organize kan??


Shoe Under Organizer ni sangat laaa murah iaitu:
    • Buy 1 for RM26
    • Buy 2 for RM50
    • Buy 4 for RM80

  • Free Delivery within Peninsular Malaysia

     

 So, ape lagi.  Beli ler.  Limited Edition ni tau :D.  Beli online je, tak yah kuar gi mall beli Shoe Under Organizer ni.

Untuk lebih info, leh klik SINI k.

Ni aku pon nak gi beli ni :D ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...