Friday, November 9, 2012

Party at Old Trafford with Mr Potato and Nidji

Whoot whootttt ..

Hi you allz ..ade sape sape yang fan kelab Manchester United tak???? Dan dalam lubuk hati kecil u allz tu tersimpan hasrat nak gi Old Trafford untuk tengok kelab pujaan hati u allz bermain secara live?? dan disamping itu, adakah anda peminat tegar kumpulan Nidji?? Nak berparti bersama mereka???

Anda akan dapat keduanya sekali kalo anda join ini peraduan lah ..

Peraduan ape? Party at Old Trafford with Mr Potato.


Apa yang u allz perlu buat ialah ....
1) Beli snack Mr. Potato kegemaran uols
2) Periksa unique code pada bungkusan canister atau pack
3) Submit code tersebut via SMS ataupon Facebook.  Nak submit banyak banyak pon tak pe, tak de masaalah punye ..

Peraduan ni akan berakhir pada 25 November 2012.  Jadi ape lagi, moh ler kite ..

Kalau anda bernasib baik dan disenarai pendek oleh Mr Potato, nanti deme akan call dan tanyakan beberapa soalan mudah untuk menang.  Senangkan?

Tapi kalo u allz still blurry lagi, leh ler layari link ni, http://www.facebook.com/misterpotatocrisps .

Aku doakan yang hajat korang nak ke Old Trafford dan berparti bersama Kumpulan Nidji tu tercapailah ye.  Good Luck :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...