Monday, November 12, 2012

Puting beliung landa Kg Telok Gong

Nak pengsan jap mase memule bace muke depan Utusan Malaysia harini ..Puting beliung landa Kg Telok Gong' 27 ..Kg Telok Gong ke rumah mak aku kat Klang tu, perjalanan 10 minit je ..kalo Kg Telok Gong kene puting beliung, Taman Klang Jaya tu mesti ade kene sipi sipi sikit kot ...

Bile aku bukak berite penuh kat muke surat 27, ermm kat Alor Gajah rupenye ..Alor Gajah?? kakak aku dok kat Alor Gajah, tapi jauh dari pantai laaa ..kejadian puting beliung ni jadi kat area tepi tepi pantai ..sian dorang kan??

Utusan kate, sebelum ni pon kejadian yang same pernah berlaku, tapi tak banyak kerosakan yang berlaku compare dengan kejadian kali ni ..info lanjut klik SINI k ..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...