Friday, December 14, 2012

Akibat gatal tangan


Dengan ini aku mengumumkan bahawa aku 
telah pon menukar link url blog aku daripada 

http://branipunyabudak.blogspot.com 

kepada 

http://shazrina08.blogspot.com/ .  

Penukaran terjadi ekoran daripada komen my husband yang mengatakan url blog aku yang sebelum ni seperti kebudak budakan.

Akibat dari aku menukar link URL, habis semua earning buffered dan metered terus masuk kantung haaaaa ngkoooo.  Tak gune betul.  Pastu iklan nuffnang terus jadi cam kat bawah ni.



Error matching blog to blogger entry. If you are the owner of this blog, please check that there is no typo in your blog address and that you have pasted the code from the Add Ads page correctly (http://shazrina08.blogspot.com/) katenye ....

Wahai encik Nuffnang, maafkanlah kesilapan saya kerana menukar link URL.  Sudahlah semua be saya anda kebas, iklan pon awak nak tarik juga??  Huuuu cepat laaa masukkan balik iklan awak tuu ke blog saye.  Huhuhuhu huwaaaaaaaaaaaaaaaa ....

Ikut hati memang nyesal sangat.  Tapi nak buat camne, nasik dah jadi bubur dah pon.  

Sekarang ni, dah jadi satu keje plak dah nak bagitau orang yang aku dah tukar link URL.  Memang hampeh.

Nasib baik churp churp ade lagi.  Korang dah daftar dengan churp churp ke belum?  Sign up kat SINI k ..

Ingat tu kawan kawan.  Jangan gatal tangan lagi.  Huhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...