Monday, December 10, 2012

December 2012 Blog Giveaway dari LHGC

Amende LHGC tu? Haaa itu ialah Lin Handmade Greeting Card.


Sekirannya anda berminat membuat barangan kreatif, jom ler singgah blog ni.  Lin menggunakan pengalaman die sepenuhnya sebagai bekas student AD kat UiTM untuk menolong orang orang yang minat dengan kraftangan untuk berkarya.  Ecewah, ayaaat ..tak hengat ..kalo tak dapat embosser tu tak tau la ..hik hik ..

Kat belog lin ni, ni da devide page die kepada beberapa column. Bermula dengan home la kan? Pastu die ade describe tentang diri die sikit.  Ye laaa, kene laaa bagitau serba sikit tentang diri sendiri kan? Ni nak jalankan bisnes, tak tau dengan sape kite deal, camne nak dapat kepercayaan customer kan???

Selain dari tu, die jugak create column Craft Tutorial.  Lin akan terangkan camane nak gunakan tools, macamane nak buat origami, camane nak buat greeting card, camane nak buat pop up flower dan macam macam lagi.  Kalo laaa aku masih muda, aku pasti akan kerap menziarahi belog Lin ni :D ..

Craft Tool lak tempat Lin letak info tentang tools yang sesuai untuk buat kraftangan.  Contoh macam paper shreder, glitter glue, quiling tools dan lain lain.

Produk yang sedia untuk dijual lak, Lin letak kat Sini.  Pilih je, memang banyak pilihan.  Memang sesuai sangat laaa belog ni untuk remaja remaja sekarang ni yang nampak nye lebih kreatif.

Apepon, jangan lupe untuk singgah kat blog Lin Handmade Greeting Card

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...