Friday, December 14, 2012

Mane entry Mee Rebus?

Sebelum aku letak entry Mee Rebus aku, meh aku luahkan ke'frust'an yang terpendam dulu.  Frust sebab Malaysia tak dapat masuk final lor.

Aku rase pengadil dari Korea yang berat sebelah tu yang buat Malaysia tak dapat gi final 22.12.2012 nanti.  Memule die bagi kad kuning kat Fadhli Shas ngan Mahali.  Pastu dah nak habis separuh masa pertama, Fadhli Shas terus dapat kad merah.  Yang aku nampak sebab pertengkaran kecil dengan pemain Thailand.  Tapi pemain Thailand tu yang mulekan dulu.  Huhuhu Tak adilkan?


Eeeeeeiii kecik je aku tengok pengadil Korea ni laaa, dapat rasuah kot die ni ..Name die Lee Min Hu. Nak dekat pulak dengan name my hero, Lee Min Ho.  :( 

K. Rajagobal pon satu hal lak, Thailand dah dapat 2 gol pon, masih lagi nak kekal dengan 4 5 1 lagi.  Die masukkan Safee Sali mase minit ke 80.  Mane nak sempat Safee Sali nak jaringkan gol kan? Walopon Mat Yo ade, tapi die kene kawal ketat oleh defend Thailand.  Hoh.

Antara yang laki i, Fariq 'jerit'kan mase perlawanan semalam ialah:

-  Due due gol Thailand, punce dari Amar.  Amar keluar laaaa woi.  

-  Eeeeei Amar, bukan nak kejar bola, asyik nak jage rambut je.  (klaka ar statement ni ...)

-  Baddrol mane???? macam tak de fungsi die malam ni.

-  Dah minit ke 70 ni, dah laaaar.  Mat Yo kamu buat buat jatuh kat kotak penalti, haaaa pastu Safiq kamu buat free kick. (Hohoho macam coach lak laki aku ni)

-  main macam taik

-  Dari tadi tak nak serang, da nak akhir akhir baru nak serang

-  Dah tau Mat Yo kene kawal, masukkan laaa lagi sorang striker.  Ni nak jugak main 4 5 1.

-  Lerrrr, baru nak masukkan Safee?  Errmmm dah laaa, kalah laaa ..

Haaaaa tu laaaa antara jeritan jeritan yang berkumandang dalam rumah aku ni.  Hahaha bagus jugak sebenarnye die jerit jerit tu, at least aku tau laaa beberape tactical dalam football game ni.

Sepanjang 90 minit perlawanan, satu bende je yang menarik perhatian aku.  Theerathon Bunmathan tu comelkan? hihihi   

Dah tu, mane entry Mee Rebus nye?  Hihihi jap jap ..jap aku aku masukkan.  :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...