Thursday, December 13, 2012

Persediaan Semi Final AFF Suzuki 2012

Ape ke hey nye kamu ni Shazrina? yang kamu berie rie buat persediaan bagai, macam kamu yang main bola malam ni ape ke hey nye?

Tak de ke hey ape nye yong.  Buat persediaan nak tengok game malam ni laaaa.  Udoh ler start pukul 8 malam.  Mane sempat aku nak masak untuk dinner.

Iyolah, selalunye pas Fariq sampai rumah baru aku start memasak.  Fariq tengok tengok kan Adriana, aku gi masak.  Haaaaa gitu.  Tapi untuk dinner malam ni, aku da siap masak awal awal.  Aku buat Mee Rebus Suke Hati Lalala name ku beri.  Entry untuk Mee Rebus Suke Hati Lalala aku masukkan besok laaa ye.  

Itu semua aku lakukan demi mu Harimau Malaya, Team Malaysia.

Jangan bagi aku  frust lagi  malam ni ye.  Semalam dah ler aku frust Filipina tak dapat masuk final.  Jadi Harimau Malaya, kalo anda nak masuk final, nak lawan dengan Singapura, nak bermain dekat padang tiruan Singapura .....pastikan anda anda semua menang game malam ni.  Faham tak??!!



Haaaa bersemangat tak aku ni?  Ekceli, I ni bukanlah peminat fanatik bola ni.  Tapi dah laki I, Mohamad Fariq tu asik bukak TV je tengok bola, bukak TV je tengok bola.  Dulu sebelum berkahwin, boleh pulak berdating ajak tengok bola.  Setiap kali ade kelab luar datang untuk friendly match, tak pernah miss. 

Oleh kerana aku ni rapuh, cepat tergoda, jadi aku pon cam terpengaruh sikit la.  Sikit je, tak banyak pon. Hehe

Apepon ceghite nye, Go GO Go Harimau Malaya.  Masaalah tukar kelab semua da settle kan? Farizal, u r the #1.  Main leklok k.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...