Monday, January 14, 2013

AEON Sale 2013

Assalamualaikum

AEON Sale sudah kembali, bermule dari 12 Januari 2013 sehingga 10 Februari 2013.  Sesape yang dah simpan bajet untuk shopping sakan leh ler serbu ke pusat membeli belah AEON berdekatan dengan rumah anda.


Mase aku gi Jusco semalam, aku tak tau pon ade sales besar besaran kat sane.  Up to 70% ngkoooo.  Memang bersyukur sangat laaa semalam, rase macam rezeki terpijak pulak.  Hihi

Hajat di hati sebenarnye nak membeli jeans sepasang je.  Jeans yang selalu aku pakai tu dah terkoyak kat lutut, ala ala rockstar gitewww.  Jadi aku pon mintak laa ehsan sang suami untuk belikan aku jeans yang baru.  Sebaik dapat.  Alhamdulillah :D.

Disebabkan oleh sales tu jugak, dapat laaaa aku membeli beberape helai baju.  Fariq pon join sekaki gak amik tali pinggang ngan stokin.  Yang kitorang pilih tu semenye ratusan ringgit ngkooo, tali pinggang pon beratus.  Tapi harge ratusan ringgit  tu sebelum less 70% laaaa.  Berbaloikan?

Tahap ekonomi keluarge aku ni ceni lah, mampu bershopping sakan time ade clearance sales je.  Kalau nak berbelanje mase bukan waktu sales, ermm kene fikir berkali kali dulu kot.  :)

Hermmm Ape lagi kawan kawan, cepat cepatlah gi AEON yang terdekat, nanti habis licin seme barang, melepas korang.

20 comments:

  1. alaaaa kite pun sama gak.. shopping time ada sale je.. tk da sale window shoping je lah jawabnya.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. same ler kite ..hihihi cuci cuci mate :D

      Delete
  2. weeee....shopping time sales...best3x :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan? jadi rambang mate ..biler da banyak gitew, konflik tak tau nak pilih baju yang mane pon ade gak .. :D

      Delete
  3. wah! boleh tahan la potongan smpai 70% tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sile sebarkan :D ..pergi awal laaa nick, banyak pilihan :D

      Delete
  4. eh! lupa nak tanya kat mana ye? penang ada x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade ade ..dekat bukit mertajam, AEON Seberang Prai City Shopping Centre ..selamat membeli belah ye ...

      Delete
  5. Replies
    1. hihi alaaa mimie, aku ni bukan kaki shopping pon ..bile dah ade peluang cani, haaa amik laaa beberape barang yang berkenan kat hati, buat melaram untuk suami ..hihi

      Delete
  6. Alamak! Lemah betul kalau dengar sales2 ni. Mesti rasa nak pegi. Hahaha! Tapi tyme nak bayar konfem kena beratur panjang kannnn? And lagi satu, baru 15hb kut. Gaji husband tak masuk lagi. Tak sampai hati pulak nak kosongkan wallet dea :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ..tak pe, lame lagi nak habis jualan murahnye ...ade mase lagi ..dapat gaji nanti jangan lupe serbu ye :)

      Delete
  7. Seronoknya bershopping time sale. Time tu rasa kepuasan hidup berganda2 ye tak? Dpt beli baju atau brg2 mahal dgn harga murah rasa best giler. Sale tu utk semua department ke? Bahagian baby ada sale tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sale de kat semue department, bahagian baby pon ade ..mane yang new arrival tak de less ler kot, yang jualan murah ni untuk clearance stock je kot ....

      Delete
  8. sampai 10 Feb?Perghhh sempat bonussss masyukkk!!

    P/s : target nak beli kukur kelapa, err kat dept mana ea ada jual?

    ReplyDelete
  9. haaa sempat sempat ..tak yah tunggu bonus laaa afzal, ko kan dok dengan mak, ko soh je laaa mak ko yang belanje :) hihihi ..

    kukur kelape tak de laaa kat aeon ...eeeii ko nak buat ape dengan kukur kelape tu, ko gi laa carik kat kedai hardware ..huhu

    ReplyDelete
  10. bunda singgah nak cari kawan baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bunda ...nanti datang lagi ye :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...