Wednesday, January 9, 2013

Karikatur Adriana

Assalamualaikum.

Nak habaq mai sket, baru baru ni aku pergi uptown Shah Alam, dah lepas jalan jalan kitorang gi jamu selera sat.  Tetibe ade sorang bro ni datang dan cakap nak lukis karikatur Adriana. 

Tengok gaye macam pelukis professional, sebab rambut die serabai.  Hihi  Brother tu kate die nak lukis karikatur Adriana comey comey, harge RM10 dalam mase 10 minit je.  Aku pon setuju je ar

Selepas 10 minit, taraaaaaa


Aku tak nak komen pape.  Aku serahkan pade korang je laaa untuk bersuare :D

Ni kat bawah ni aku letak jugak gambar Adriana untuk korang buat perbandingan ye ..


Terima kasih.
   

20 comments:

  1. Replies
    1. hihi haaaa pandai orang tu lukis Adriana ..

      Delete
    2. cute... :) Siap ada tulis 9m0nth lg tu... Hehehehe

      Delete
    3. detail kan? seme bende die letak kat karikatur tu ...ermm kalo perasan, die salah eja word liverpool jd 'livepool' ..hehe kelab football baru kot ..hihi

      Delete
  2. bolehlah...tu...seakan2 biasalah nama pun karikatur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mase mule mule dapat gambar tu rase sedey je ..nampak cam tak same ..tapi bile dah tenung lame2, ermmm ade laaa iras iras sikit ..pandai org tuu melukis .. :D

      Delete
  3. Replies
    1. geram kan ..rase nak gigit pipi die ...aummmm

      Delete
  4. eh..eh..same la...pasnih leh wt karikatur sy lak..hoho

    **haha..maafkn kmi penunggu gua kerna sdh buat anda terliur ngn cendol..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. same ea ..hihi tapi bukan kite yg lukis ..kite ni lukis orang lidi pandai ler ..hehe

      okeh mira, tepat kol 5 karang kite nak kuar carik cendol ..huhu

      Delete
  5. laaaaa mamat tu pun ada lukis gambar qalesya gak.. rasanya mesti org yang sama tu hehe...


    juju...!!! awk org kampung jawa yerk.. nnti boleh jumpa... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa glemer tol mamat tu ..ye saye ..kampung kite kat kg jawe, tapi skang kite tinggal kat sg buloh ..haaa boleh boleh, yea yea nnt kite jumpe :) best best ..

      Delete
  6. Replies
    1. makasey fiza .. :D anak terune awak tu pon ape kurangnye ..hiiiiihihi

      Delete
  7. err..xtau nk kate pe..xsame punnn..ngee..
    lg cumil yg realiti..hehe ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ..haaa same laaa yaya, mase mule mule tengok, memang frust je sebab nampak x same langsung ..tapi bile tengok lame lame, dah belek belek, ermmm ade laaa iras sikit :D

      Delete
  8. comelll nya ariana...
    erm.. karikatur tu boleh lah kot..hehe
    singgah follow sni #36:)

    ReplyDelete
  9. gambar yer lg comel yg asal kot...hihihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...