Wednesday, January 16, 2013

Wordless Wednesday: Adriana

-.-

 :D

 'o'

-_-

17 comments:

  1. bb tu suke sangat bergambar ..speechless sampai wordless saye tengok gambar anak saye ni ..macam macam memek muke die buat :D ..

    ReplyDelete
  2. Comelnya. Suka tgk gambar yg 1st tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Fiza, yang gambar first tu Adriana dengan adik adik suami saye ..same je muke dorang kan???? saye dapat bayangkan dah muke Adriana dah besar nanti camane :D

      Delete
  3. cuteee nya senyuman Adriana..hihi..comel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cute ...time die nangis lagi cute :D ...

      Delete
  4. suka senyuman manis Adriana...tu...cute sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasey yan ..adriana memang sebijik ikut abahnye, cume tang senyuman manis tu ikut kite kot ...hihiiiii (tengah angkat bakul ni :D ..)

      Delete
  5. ni adrian takut tengok kamera ker..dia takut tengok tukang kameremen..hihi...chomei nyeer dia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi rasenye die takut tengok tukang kemeremen tu kot, takut sebab terlalu cun, kalah adriana :D ...

      Delete
  6. bila tengok gambar bertiga ngan mak ayah dia...confuse OKje si kecik tu ikut sape...... ikut muka ayah ke Shaz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adriana ni memang ikut sebijik ayah die .. :) tengoko hidung dah tau ...hehe

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. alololo sukanya dia kt gmbar 1st tue... meh sini.. Ibu Q nk gigit sikit.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigit die ...gigit dier ...makan pipi die :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...