Wednesday, February 20, 2013

Wordless Wednesday: Baby Boo



16 comments:

  1. hihihi....
    cute jerk muka bby tu dikerjakan papa dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan? mintak mintak, kalo suami aku tinggal berdue je dengan adriana, jangan laa die buat bende bende pelik kat adriana ..hahahaha bukan leh caye sangat suami aku tu :D

      Delete
  2. lucu sangat tengok gambar2 nie.....macam2 cara tidur anak2 nie ye...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ..anak kite sekarang, kalo tidur waktu malam, 3 4 kali kene betulkan balik posisi tidur die ..kejap kejap menonggeng, kejap kejap kaki die kat kepale kite. Macam macam laaa ... :)

      Delete
  3. Hihihi. Tu kalau dea tidur ngan bapak dea berak tu camne ek? Lagi pulak kalau tembus pampers. Perghhhhh! Kahkahkah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tembus taik kat pampers mase ttgh tido centu, pergh terima kasihlah anakku, mamamu ini tak mampu nak kenekan bapak kau centu ..hahahhahaha

      Delete
  4. hehehehe..kesian gbr baby yg last tu...tp nmpak comel..ekekekke..

    ReplyDelete
  5. hehe..kesian lak nengok baby tu..harap2 en.suami akak tak buat anak2 mcm tu bila akak tinggalkan dgn dia..hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe...comel2 semua nya.. picture 1 & 3 tu lawak bebenor..:)

    ReplyDelete
  7. semua comel.jom join segmen ni nak?

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  8. hahaha termasuk saya.memang suka sangat nak menyakat :D

    ReplyDelete
  9. hahahaha....menakutkan sungguh yer....kesian baby....=p

    ReplyDelete
  10. ya Allah!! sabo je la...haha...

    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

    ReplyDelete
  11. kesian baby bila nok dgn daddy hahahha
    tp suami saya xmcm tu bila jaga anak hikss

    ReplyDelete
  12. bapak2... gurau kasar orang kata. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...