Thursday, March 14, 2013

Dah sihat dah

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, Adriana dah sihat sepenuhnya harini.  Tak de lagi muntah muntah.  Najis dia pon OK dah, kaler macam najis biasalah.  Aku pon dah start bagi Adriana minum susu balik.  Tak de meragam, merengek rengek tak tentu hala lagi.  Aku pon dah tak penat berganda gandalah.  Washing machine rumah aku pon tak seaktif minggu lepas.  Alhamdulillah lagi.
    
Selera makan Adriana pon dah macam biasa.  Macam biasa ke? Mungkin nafsu makan dia dah makin besar kot, makan pon macam makin banyak je, nak cover balik makan masa dia tak sihat aritu kot.  Ermmm makan nasi 4 kali sehari, minum susu 5 kali sehari, kudap kudapan sepanjang masa.  Tapi badan gitu je, tak de pulak jadi tembambom ke.  Maintain kecik je aku tengok.  


Dah abah ngan mama kecik kan? Kalau tetiba anak besar gajah afrika, pelik jugak tu kan?  :D

Kecik pon keciklah, janji awak sihat.

13 comments:

  1. Replies
    1. 22.3 ni genap setahun mad ..kalau nak bg hadiah, boleh terus pos kat rumah kak juju ye :)

      Delete
  2. alhamdulillah.. da sihat da adriana.
    xpe la kecik, comel je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehat dah :) ..tu ler, kecik je, tapi rambut bukan main lebat lagi :)

      Delete
  3. APa orang cakap, kebah demam ni selera makan bertambah. Bagus tu. Alhamdulillah, rasa lega sangat kan dah tak muntah2, itu buat baby dan mak pak penat tu.

    Lepas ni sihat2 selau yer Adriana, rambut dia hitam lebat, geram tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke? risau gak tengok Adriana ni tak berenti makan ..rupenye mmg camtu ea, time2 kebah, selera bertambah ..bagus laaa kan?

      Betul, Adriana sehat selalu ye :) ..cantik rambut Adriana ..hehe

      Delete
  4. comelnya..
    lebat rambut dia ;)

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah...alhamdulillah dah sihat.

    Kak Zai pun pengedar shaklee juga.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.....dah sihat ye.....

    ReplyDelete
  7. alaaaa dh lama tk berBW ni .. dah tertinggal cerita ni..

    Alhamdulillah Adriana dah sehat yer... alaaa kecik2 pun ok janji sehat..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. dah sihat dh dia.. bleh dh aktif2an dlm rumah.. :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... budak comel dah sihat..moga makin aktif ye..;)

    ReplyDelete
  10. errr..sebelum ni najis dia kaler apa?

    okey2..aku baca entry sebelumnya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...